Ledige stillinger

Regnskapskontor i Oslo og på Kolbotn

Langseth Services AS er et autorisert regnskapsbyrå med kontorer på Ryen i Oslo og på Kolbotn. Vår stab består av erfarne regnskapsførere som tilbyr økonomitjenester til små og mellomstore bedrifter. Vi skreddersyr løsninger som tilpasses din virksomhets behov for regnskaps- og økonomitjenester. Med høy faglig kompetanse og moderne systemløsninger ønsker vi å være en god samarbeidspartner for deg som kunde. Vi er en pålitelig og stødig partner for din virksomhet. Vi tilbyr relevant rådgivning ut i fra dine behov og tar utgangspunkt i bedriftens helhetlige situasjon.

Ønsker du deg en spennende stilling som økonomirådgiver?

Langseth Services er i stadig vekst, og nå er vi på leting etter vår nye økonomirådgiver. Vi ønsker å levere de aller beste tjenestene til våre kunder. Vil du være med på å dra oss i riktig retning? Da er du kanskje den vi leter etter.

Gasellebedrift søker Regnskapskonsulent

Den vi søker er nyutdannet eller helt i starten av sin karriere. Du har interesse for regnskap, økonomi og teknologi og ønsker en variert og utfordrende hverdag. Langseth Services benytter Visma Business Byråversjon og Power Office GO som kjernesystemer. Som person evner du å se løsninger der andre ser problemer og du motiveres av resultatene som skapes.

Langseth Services AS er medlem av Regnskap Norge.

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. Vi driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, og er en viktig høringsinstans. Vi er en ledende kursleverandør innen regnskapsfaglige og bedriftsøkonomiske temaer.

Gaselle-bedrift

Langseth Services er et av selskapene blant 3213 norske bedrifter som kan kalle seg «Gaselle-bedrift» i 2018. For å klare det måtte vi de fire siste årene ha:
  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen
  • Omsetning på over en million kroner
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Omsetningsvekst hvert år