Ledige stillinger

Regnskapskontor i Oslo og på Kolbotn

Langseth Services AS er et autorisert regnskapsbyrå med kontorer på Ryen i Oslo og på Kolbotn. Vår stab består av erfarne regnskapsførere som tilbyr økonomitjenester til små og mellomstore bedrifter. Vi skreddersyr løsninger som tilpasses din virksomhets behov for regnskaps- og økonomitjenester. Med høy faglig kompetanse og moderne systemløsninger ønsker vi å være en god samarbeidspartner for deg som kunde. Vi er en pålitelig og stødig partner for din virksomhet. Vi tilbyr relevant rådgivning ut i fra dine behov og tar utgangspunkt i bedriftens helhetlige situasjon.

Regnskapsfører og it-medarbeider

Gode og brukervennlige systemløsninger er stadig viktigere for våre regnskapskunder. Langseth Services AS ønsker å være et regnskapskontor som tilbyr gode fremtidsrettede kundeopplevelse gjennom behovstilpassede løsninger. Vi søker derfor deg som jobber med regnskap, men som også inspireres av å jobbe med tilpasning av systemer etter kundens behov.

Langseth Services AS er medlem av Regnskap Norge.

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. Vi driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, og er en viktig høringsinstans. Vi er en ledende kursleverandør innen regnskapsfaglige og bedriftsøkonomiske temaer.

Gaselle-bedrift

Langseth Services er et av selskapene blant 3213 norske bedrifter som kan kalle seg «Gaselle-bedrift» i 2018. For å klare det måtte vi de fire siste årene ha:
  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen
  • Omsetning på over en million kroner
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Omsetningsvekst hvert år